Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

Tannpasta Enzycal

Skånsom – og ekstremt effektiv

Glem tannpasta som inneholder aggressive ingredienser. Vi bruker kun ingredienser som fungerer naturlig i kroppen … som enzymer som øker spyttets beskyttende kraft.

Mild tannpasta, sunn munn.

Sonisk el-tannbørste-vennlig

Ingen SLS, ingen Triclosan, ingen mikroplast

Produsert i Sveits

Tannemalje – vi elsker deg

På Curaprox, beskytter vi tannemaljen – i stedet for å slite den ned. Våre enzymer er skånsomme. Og Enzycal – i motsetning til andre tannpastaer – sliper ikke ned emaljen. Med lave RDA verdier ~ 30 til ~ 60, på RDA sliteskala, har du ikke noe å bekymre deg for. Med Enzycal har du alt å vinne.

Hvorfor enzymer?

Enzymer finnes naturlig i spyttet for å bekjempe bakterier. Enzymene i Enzycal styrker den kampen … øker den naturlige kraften i spyttet. Den hjelper også til med å erstatte tapte mineraler og kalsium i emaljen … og gir en antiviral og soppdrepende effekt.

Fluor – ekstremt dyktig i sin jobb

Fluor styrker tannens emalje. Og rett etter børsting gjør den emaljen motstandsdyktig mot syreangrep. Den remineraliserer området – inkludert det som er under angrep – minimaliserer vekst av skadelige bakterier. Du kan si den er ganske god på å forebygge karies.

SLS? Absolutt ikke

SLS – et skummemiddel (sodium lauryl sulphate) finnes dessverre fortsatt i de fleste tannpastaer. Det angriper cellene i munnslimhinnene – vevet på innsiden av munnen. Det fører til irritasjon, sår og munnskåld. Naturligvis finne det ikke I Enzycal – eller i noen av våre tannpastaer.

Vil du kjenne smaken av mat godt?

Vanlig tannpasta inneholder for mye mentol. Det tørker ut munnen, reduserer spyttproduksjonen … og senker munnens naturlige forsvar. Det betyr at mat og drikke smaker vondt etter tannpuss. Vi foretrekker en mild smak og en sunn munn. Hva med deg? 

Velg nøye

Mange tannpastaer er ikke sunne. I stedet fører de til slitasje, irritasjon … og ofte til munnskåld. Vår forskning viser at Enzycal tannpasta er mild – og veldig effektiv. 

CS 5460

Den mest effektive
tannbørsten i verden?

Mer Kjøp

Karies

Nå er det
på tide å beskytte
deg selv

Mer Kjøp

Følsomme tenner

Au! Eksponerte tannhalser. Endelig finnes det hjelp 

Mer Kjøp