Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

Tannpasta ‘Be you’ 

Hvordan skånsom whitening fungerer

Seks friske smaker. Seks livlige farger. Langvarig friskhet. Skånsom, naturlig whitening. En ny dimensjon innen munnhelse.

Lyser opp din munnstells-rutine – perfekt til manuelle og soniske el-tannbørster. 

Kun naturlige ingredienser – vi hater SLS, Triclosan, blekemiddel og mikroplast 

Frisk, livlig, skånsom – en revolusjon for din munnhelse

Veganvibber – absolutt ingen animalske produkter 

En tannpasta. Seks herlige smaker

Vakre farger som lyser opp din mandag morgen. Smakskombinasjonen med wow-faktor. Velg etter humør. Du garanteres frisk og sunn munn.

Friskhet som var i timer

Kjenn friskheten, kjenn deg trygg … lenge etter at du har børstet tennene. Små mentolkuler i tannpastaen gir en langvarig og oppfriskende følelse.

Urter som healing

Herlige urter og naturlige ingredienser – ekstrakt av echinacea, bitter orange, devil’s claw og indian pennywort – gir næring til vevet i munnen og hjelper til med å stoppe inflammasjon. 

Hvorfor «Be you»?

De livlige fargene. Lekre, friske smaker. Skånsom whitening med et naturlig enzym som også ivaretar emaljen og tannkjøttet. Vakker innenfra og ut.

Hvit magi

Glukoseoksidase høres litt skremmende ut. Men det er faktisk et naturlig enzym som bleker tennene skånsomt – uten blekemiddel – og ivaretar samtidig emaljen og tannkjøttet. Magi. 

Skånsom, naturlig, whitening – enzymatisk 

Vakre, friske tenner gir selvsikkerhet og livsglede. Men bleking på vanlig måte kan være ubehagelig. Og det kan være skadelig. I motsetning til ‘Be you’ whitening tannpasta. Hvorfor? Den gjør tennene hvitere enzymatisk …

Et enzym, en naturlig prosess, hvitere tenner

«Be you» inneholder glukoseoksidase – et naturlig enzyme. Det er et protein som starter en metabolsk prosess. Glukoseoksidase i munnen fører til oksygen … noe, som i igjen fører til skånsom whitening.

To høyt ønskede bivirkninger

Først … i) glukoseoksidasen omgjøres til hydrogenperoksid i spyttet ii) Dette nedkjemper bakterier. For det andre … i) Det aktiverer laktoperoksidase-systemet i spyttet ii) Det har en antibakteriell, antiviral og soppdrepende funksjon. 

Tannemalje … «I love you, honey»

Ingen skadelig bleking. Ingen slipeskader. Emaljen blir ikke bare intakt, men blir også lysere og hvitere. Takket være glukoseoksidase et enzym så naturlig at biene bruker det for å holde bakterier unna honningen sin. 

Når det å smile er naturlig enkelt

Til tross for at den ikke inneholder de vanlige harde blekingingrediensene … Er ‘Be you’ et ytterst effektivt blekesystem – takket være vår venn glukoseoksidase.

mer

CS 5460

Den mest effektive
tannbørsten i verden?

Mer Kjøp

Rene tenner

Den ultimate guiden

Mer Kjøp

Reisesett

Børst tennene når
du er på farten

Mer Kjøp