Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

OM OSS

HELSE BEGYNNER I MUNNEN

En sunn kropp trenger en sunn munn - det er målet til det sveitsiske selskapet Curaden. Midt i alt dette står Breitschmid-familien som er entreprenører og grunnlegere av Curaprox-merket.

Entreprenør Ueli Breitschmid tror på en bedre verden: "Vi kan skape den og vi har den i våre egne hender". Hans selskap for munnhygiene, Curaden, selger mer enn bare produkter. Å formidle kunnskapen om hvordan man opprettholder en sunn munnhelse hele livet er familiens forpliktelse i virksomheten: hver person har det i sine egne hender å ta vare på seg selv og helsen sin. Det bygger på overbevisningen om at god helse starter i munnen og at munnen er porten til kroppen.

Forsyning med et system

Selskapet Curaden går sin egen vei i forhold til sine globale konkurrenter, ikke bare med sin smidighet eller historie, som inkluderer sytti års tradisjon. Curaden er fremfor alt  forpliktet til intelligent knytting av mennesker og overføring av kunnskap. Curaden gir forebygging en viktig rolle i helsevesenet. Tannleger, spesialister, tannpleiere og andre må opplæres deretter. Forebygging innen oral helse bestemmer selskapets kultur og det er moderne tenkning som blir konsekvent implementert av Curaden, det blir satt i forgrunnen under ledelse av Christine Breitschmid, som er den tredje generasjonen i sin familie som fører selskapet fremover.

Funksjonalitet og glede

I dag er Curaden en ledende global leverandør av helhetlige konsepter for oral helse i over 70 land. Filosofien er "Bedre helse for deg", noe som ligger i hjertet av alt selskapet gjør. Denne trosretningen understreker viktigheten av oral helse og dens forhold til generell helse. Enten det er en mellomromsbørste, en tannbørste med spesielt fine og nøyaktig plasserte filamenter, en elektronisk sonisk tannbørste, munnvann, et babykit eller en skånsom tannkrem: Curaprox-merket, dets produkter, verdensomspennende datterselskaper og tilknyttede selskaper leverer alle fargerik lekenhet som knytter helse og glede sammen.

Curaden utvikler intrumenter for oralhygiene som er så skånsomme og effektive som mulig i samarbeid med eksperter innen forskning, utdanning og praksis. Curaprox er oral-helsemerket til Curaden AG som har base i Sveits.

lære mer