Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

BEDRE HELSE FOR DEG

OM OSS

Curaprox - produktmerket til Curaden - tilbyr førsteklasses sveitsiske produkter for munnpleie.

På Curaden har vi vært opptatt av munnhelse siden 1972. Munnhelse er viktig. Det handler om mer enn hvite tenner og frisk pust. Det handler også om sunne organer. Og en sunn kropp.

Derfor jobber Curaden i tett samarbeid med tannleger for å utvikle eksepsjonelle Curaprox-produkter. Attraktive, effektive produkter som det er en glede å bruke.

Og vi har samarbeidet med tannleger i hele verden for å utvikle banebrytende opplæringsprogrammer for våre medarbeidere. Vi trener og sertifiserer tusenvis av tannpleieinstruktører over hele verden hvert år. Instruktørene våre hjelper deg med å motivere og gi deg de ferdighetene du trenger for å enkelt holde munnhulen, tennene og tannkjøttet i perfekt stand ... slik at du kan oppleve forskjellen.

Det er morsomt å pusse tennene med Curaprox. Det er lett. Du kan se de positive resultatene. Og våre unike og vakre produkter hjelper deg til å holde opp motivasjonen og å rengjøre grundig. Vi vil aldri slutte i vår søken etter å utvikle de mest effektive, mest attraktive produktene for munnhelse i verden. Det er slik vi vinner nye Curaprox-fans hver dag.