Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

Tannbørste CS 5460

Skånsom mot
tenner og tannkjøtt

Hver og en av de 5,460 Curen®børstetråder samarbeider for å bekjempe plakk. Tøff mot plakk. Skånsom mot tenner og tannkjøtt.

5,460 børstetråder er festet tett på børstehodet for å gi en enestående rengjøring

Kompakt børstehode. Lett vinklet. Optimal rengjøring.

Curen® børstetråder. .Utrolig skånsomme, utrolig tynne – kun 0,1 mm i diameter. 

Åttekantet skaft. Det er nesten umulig å ikke børste i rett vinkel.

5,460 gode grunner

Du kan stole på at CS 5460 fjerner plakk, forhindrer emaljeskade… og behandler tenner og tannkjøtt skånsomt og effektivt. Hvordan? Ultrafine, skånsomme Curen® børstetråder (i stedet for vanlig nylonbust). Det er 5,460 av dem.

Lite og kompakt børstehode

Det kompakte hodet finner alle de vanskelige punktene – f.eks. bak jeksler og kinntenner.  Og den bøyer seg faktisk. For å få følelsen av rene og vakre tenner.

Få vinkelen rett…

… for beste rengjøring. Vinkle børsten 45 grader – den ene halvdelen på tannen, den andre på tannkjøttet. Børst med små forsiktige sirkler – med minimalt trykk. Lett og enkelt.

Opplev forskjellen

Tannleger har anbefalt våre tannbørster i mer enn 40 år. Når du først har prøvd dem … bytter du aldri tilbake. Utviklet og produsert i Sveits. 

Et fyrverkeri i farger

Etter år med det samme kjedelige valget … en eksplosjon av vakre, lekne farger. Tannbørsten finnes i 36 fargekombinasjoner og i tillegg spesialutgaver i begrenset opplag.

velg din farge

Øm, kjærlig omsorg

Mange børster tennene med for mye trykk og harde børster. Dette fører til tannkjøttskader. Vår ultrafine Curen® børstetråder utgjør en stor forskjell. De er skånsomme. Og de rengjøre eksepsjonelt godt. 

Musikk maestro

Børst tann for tann med små myke sirkelbevegelser med minimalt trykk. Mange ultramyke børstetråder – tett sammen – fjerner plakk effektivt uten å skade. Hold tannbørsten lett i hånden… som en fiolinbue.

5,460 er det magiske nummeret

5,460 børstetråder – opp mot ti ganger det antallet som i konvensjonelle børster – festet tett i børstehodet. Denne tette overflaten er designet for å hindre plakk og tannkjøttsykdom. CS 5460 er plakkens verste fiende.

Tannemalje er hardere enn stål

Men den trenger skånsom behandling. Du kan stole på at våre myke børstetråder fjerner plakk uten å skade emaljen … eller tannkjøtt.

Hvilken måte er den beste for å børste tennene?

Det er mange forskjellige teknikker. Enhver munn, tann og mellomrom er forskjellig. Men det finnes metode som virker for alle.

Børst med den beste vinkelen – den ene halvdelen på tennene, den andre på tannkjøttet.

Rengjør skånsomt… med minimalt trykk

Små, myke sirkler – la tannbørsten guide deg

SLIK BRUKER DU DIN CS 5460-BØRSTE

Eksponerte tannhalser

Hva kan du gjøre
med det?

Mer Kjøp

Reisesett

Børst tennene
når du er på farten

Mer Kjøp

Stell av tannkjøttet

Rengjøring i stedet
for slitasje

Mer Kjøp