Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

BDC Biologisk stell av proteser

Stell av proteser og retainers

Med BDC er det på tide å la Moder Jord ta vare på proteser eller retainers - og din munnhelse - med sitronsyre, havsalt og eukalyptusolje.

Rengjør med sitronsyre og havsalt

Får dem til å se - og føle - like gode som nye i årevis

Beskytter med eukalyptusolje

Naturlig, bevarende pleie

Sitronsyre og havsalt kombineres for enkelt å løse opp matrester og plakk. I motsetning til andre, hardere rengjøringsmidler, skader ikke BDC plasten. Så du kan holde proteser eller retainers som nye - i årevis.

Forseglet med et kyss

Eukalyptusolje gir BDC en frisk, velsmakende smak – og har betennelsesdempende egenskaper. Som om det ikke var nok, forsegler og beskytter den også plasten - inkludert eksisterende mikrosprekker - med en mikrofilm.

 En enkel match…

Gi proteser eller retainers det stell - og finish - de fortjener med Curaprox-tannbørster. Å fjerne matrester og plakk blir en enkel match - og vi garanterer at plasten ikke får riper. Bruk BDC-børsten for proteser eller retainers, og CS 5460 for gjenværende tenner.

Moder Jord vet best.

Moder Jord vet best. Mother Nature knows best.
Hos Curaprox starter vi med å spørre «hvordan kan naturen hjelpe»? Derfor er BDC så bra for din munnhelse. Og det er derfor BDC holder protesene og kjeveortopediske retainers like gode som nye i årevis.

BDC: Hva er forskjellen?

Forskjellen er naturlige ingredienser. Det er rengjøringskraften til sitronsyre og havsalt. Og skånsom beskyttelse av eukalyptusolje. Ingen mikrosprekker ... så ingen skjulested for smitte.

Sitronsyre

Det er en av naturens fineste løsninger - og den viktigste rensende ingrediensen i BDC 100 daglig og BDC 105 ukentlig. Det gjør lett å fjerne matrester, flekker og bakterieavsetninger på proteser og retainers - og forhindrer at mikrosprekker dannes. (200-300).

Eukalyptusolje

Eukalyptusolje gir maksimal friskhet til proteser og retainers. Den er betennelsesdempende. Og den forsegler og beskytter plasten ved å danne en mikrofilm.

Havsalt

Intet gourmetmåltid ville være komplett uten havsalt. Vi tror det samme gjelder rengjøringsprodukter for proteser og alignere. Havsaltet stabiliserer og forbinder den rensende effekten av sitronsyre.

Trenger jeg virkelig å pusse protesene eller alignerne?

Vi vet at du vil at proteser eller alignere skal være superkomfortable. Vi vet at du raskt og enkelt børster bort rester av avleiringer oppløst og desinfisert av BDC 100 daglig og BDC 105 ukentlig.

Rengjør skånsomt

Kjemikalier kan angripe bakterier. Men de angriper også plast og skaper mikrosprekker - en grobunn for smitte. I motsetning til de andre bruker BDC naturlig sitronsyre, havsalt og eukalyptusolje - for å fjerne matrester og bakterier. Og å ta vare på proteser og alignere.

CS 5460

Rengjør og stimulerer tannkjøttet.

Mer Kjøp

Implantater

En god munnpleie for implantater eller proteser

Mer Kjøp

CS 708

For å nå vanskelige steder

Kjøp