Sveitsisk premium tannpleieSveitsisk premium tannpleie

Velg ditt land Norge Norge
Bestillinger over 800 kr leveres fraktfritt!
Sikker betaling
Levering innen 2-5 dager

Bitering

Tre ganger
gøy

Mer enn bare en bitering. Det er en rangle som vekker sansene … spennende overflater å utforske som fremmer utviklingen av sensoriske og motoriske ferdigheter – alt integrert i en treningstannbørste. Gøy, gøy, gøy.

Fjerner smerter ved nye tenner

En spennende leke for sansene

Forbereder den lille til å børste tennene

Available in three colours – turquoise, blue and pink

Spennende teksturer …. og en rangle

Det er mye å utforske … forskjellige overflateteksturer, fargerike baller i ranglen. Stimulerer sansene. Gjør det behageligere å få nye tenner – både for barnet og for deg!

Ser fram til å kunne børste tennene?!

For barnet er biteringen en leke. På en lekfull måte forbereder de seg på sin første tannpuss. Den integrerte tannpussdelen masserer gommene og gjør barnet vant til senere tannpuss.

Smerte ved første tann?

De første tennene har kommet! Men det gjør vondt. Før du velger et liniment … gi barnet biteringen. Barnet vet akkurat hva det skal gjøre med den. Og det vil ta vekk smerten.

Melketennene holder av plassen til voksentennene

Biteringen er utviklet av Nadja-Marina Kellerhoff. Den hjelper barnet å forberede seg til sin første tannpuss. Dette er den beste måten å holde tennene sunne og friske.

Tre farger …

tre gang moro. Lyseblå, rosa og turkis. Gi barne sin favorittfarge og se at de instinktivt biter på biteringen. Farvel tannvondt. Velkommen store smil.

Når
melketennene
kommer ut

Fortennene kommer først. Jekslene sist. Det starter rundt seksmåneders alderen. Over de neste 20 månedene vil melketennene komme … en etter en.

Når tannen bryter gjennom … Au!

Den første lille tannen er en fest for foreldrene. Men ikke for barnet. Noen har bare lett ubehag. Andre sterke smerter. «Tannperioden» er komplett når alle de 20 melketennene er på plass.

Trenger barnet mitt en bitering?

Barn har en enkel løsning for å lette på tannsmerter. De biter på det de får tak i. Det beste er at det er giftfritt – og helt trygt å bruke – bitering anbefales av barneleger og tannleger. En som gjør perioden mer behagelig – for barnet ditt og for deg.

Hva gjør det til en god bitering?

Det må fjerne smerten. Hva med å ha spennende overflater som kan utforskes … og fremmer sensoriske og motoriske ferdigheter. En treningstannbørste som gjør barnet glad og nysgjerrig på tannpuss. En stimulerende rangle.